Transnistria stiri: 1365
Eurovision stiri: 499

A devenit cunoscută decizia conducerii lui Manchester United cu privire la viitorul lui Ronaldo la club

18 noi. 2022,, 18:45   Sport
2199 0

A devenit cunoscută decizia conducerii lui Manchester United cu privire la viitorul atacantului portughez Cristiano Ronaldo la club, transmite The Athletic.

Potrivit publicației, echipa are în vedere varianta rezilierii anticipate a contractului cu jucătorul. Critica lui la adresa clubului poate fi privită ca o încălcare a termenilor acordului.

Se precizează că Manchester United nu intenționează să-i plătească atacantului restul salariului în sumă de 16 milioane de lire sterline. Potrivit mancunienilor, compensarea ar fi „o recompensă pentru lipsa de loialitate”.

Pe 17 noiembrie, fostul căpitan al lui Manchester United, Gary Neville, a spus că este periculos să-l țină pe portughez la club. „Ei știu că trebuie să rezilieze contractul lui Cristiano, altfel vor crea un precedent după care orice jucător îi poate critica pe viitor”, a spus Neville.

Anterior, Ronaldo a acuzat echipa engleză de trădare și a spus că nu îl respectă pe antrenorul principal al Manchester United, Eric ten Hag.


Ronaldo a jucat 16 apariții cu Manchester United în toate competițiile din acest sezon. Are trei goluri și două pase decisive la activ.

0
0
1
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?