Transnistria stiri: 1364
Eurovision stiri: 499

Un australian de 91 de ani a supraviețuit după ce a căzut cu parapanta în mijlocul oceanului

17 noi. 2020,, 05:00   Sport
3954 0

Un bătrân de 91 de ani din Australia a ajuns vedetă în presă după ce s-a prăbușit cu parapanta în mijlocul oceanului și a reușit să supraviețuiască. S-a ales cu câteva vânătăi și zgârieturi și spune că abia așteaptă să fie din nou în aer.

Potrivit publicației australiene 9news.com.au, care a publicat povestea bărbatului, accidentul de parașutism a dat emoții mai mult salvatorilor decât bătrânului de 91 de ani.

Acesta a fost recuperat de o echipă de pompieri și medici ocean, după ce mai mulți locuitori din apropiere de Warriewood, la nord de Sydney, au văzut că ceva plutește pe apă și au alertat poliția.

Serviciile de urgenţă chemate la faţa locului l-au examinat pe bărbat, care nu a avut nevoie de ambulanță. În imaginile prezentate de mass-media din Australia, paraşutistul s-a salvat după ce a escaladat niște stânci, care l-au dus până la mal, totul sub supravegherea salvatorilor. Omul avea piciorul stâng acoperit cu un bandaj, semn că nu era prima dacă când se accidentase din cauza pasiunii sale.

Bărbatul a fost internat la spitalul Royal North Shore din Sydney pentru examinări ulterioare. Poliţia a precizat că paraşuta sa a fost recuperată din apă.


"M-am prăbușit ca o piatră și am căzut imediat în apă. A fost o chestiune de câteva minute", a povestit Joss pentru publicația citată. Omul, care are o experiență de 40 de ani în sporturi extreme cu parapanta spune că abia așteaptă să se înalțe din nou în văzduh.

El le-a mulțumit celor care i-au salvat viața și că i-au dat ocazia să-și exercite din nou marea pasiunea pentru zbor: "Le datorez viața, cu siguranță. E minunat să fii acolo sus, în aer!"

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?