X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 508
Preşedintele stiri: 4002

32 cei mai buni sportivi ai anului, premiați în cadrul Galei ”Voievod”

31 dec. 2022,, 09:15   Sport
2188 0

În cadrul Galei Sportivul anului 2022 defășurată la final de an, pentru performanțe deosebite și rezultate remarcabile pe arenele naționale și internaționale au fost premiați 32 cei mai buni sportivi, notează Noi.md

Tradițional evenimentul este organizat cu scop caritabil, colectînd dulciuri și jucării pentru copiii defavorizați.

”Tradițional la final de an, federația de lupte naționale ”Voievod” organizează gala Sportivul anului și în acest an ea are un scop caritabil. Dorim nu doar să educăm în copii noștri pregătirea fizică, dar și o compasiune față de cei mai triști ca noi, i-am îndemnat ca să dăruiască jucării, dulciuri pentru copii mai triști ca noi. Uite că ne-a reușit! Astăzi la eveniment sînt prezenți circa 500 de sportivi dintre care 32 au primit titlul de sportivul anului. Pe această cale îi felicităm. Ne așteaptă un an nou plin de provocări, iar anul ce se scurge încetișor a fost unul foarte bun pentru ”Voievod”. În primul rînd ne-am întors din Italia cu patru campioni mondiali, am făcut performanțe pe arena profesionistă, unde sportivii noștri Gafin Anatolie, Genunchi Lucian, Țapin Denis au mers doar pe cîștiguri și uite că petrecem un final de an destul de frumos. Vrea să le mulțumesc pe această cale, întregii echipe de artiști care ne susțin cu acest frumos concert de caritate, vreau să mulțumesc mult părinților care s-au implicat cu donații, vreau să mulțumesc foarte mult arbitrilor care s-au implicat, echipei de antrenori și desigur partenerilor noștri din mediul de afaceri care mereu a susținut echipa noastră în deplasări, în organizarea evenimentelor. Avem o colaborare foarte strînsă cu organizația YMCA Moldova și anul acesta organizația a donat Federației Voievod mai multe calculatoare, care ne vor ajuta în organizare. Le mulțumim foarte mult pe această cale și sperăm la o colaborare frumoasă și în viitor”, a declarat Oleg Sclifos , vicepreședintele Federației de luptă națională ”Voievod”.

În cadrul evenimentului organizația YMCA Moldova a oferit o donație de mai multe calculatoare sportivilor din cadrul federației.

”Astăzi are loc Gala Voievod, ude sînt premiați cei mai buni sportivi ai anului. În cadrul federației, noi YMCA Moldova dar fiind faptul că sîntem în relații foarte strînse de colaborare, de parteneriat și desfășurăm acțiuni împreună am venit cu un răspuns pozitiv intenției lor și anume de a deschide Centrul Digital Educațional, în cadrul căruia am acordat mai multe laptopuri pentru a deschide acest centru. Acest suport vine pentru a întări și mai tare activitatea cluburilor sportive, astfel dînd ocazia la cei peste 3000 de sportivi din cadrul Federației ”Voievod” de a avea acces la instrumente digitale, de a-și dezvolta competențele, de a accesa mai multe programe digitale, inclusiv programul HP Life și pentru a se dezvolta în general ca o federație care are grijă atît de spirit, cît și de corp și minte dezvoltîndu-se multilateral”, a declarat Dumitru Roibu, președinte YMCA Moldova.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?