Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3993

21 de ani de la golul incredibil al lui Roberto Carlos. "Nimeni nu va mai reuși ceva asemănător "

3 iun. 2018,, 15:45   Sport
6721 0

În urmă cu 21 de ani, pe 3 iunie 1997, Roberto Carlos uimea lumea fotbalului cu poate cea mai spectaculosă execuție din lovitură liberă din istorie. Reușita fundașului brazilian deschidea scorul în amicalul cu Franța, încheiat în cele din urmă la egalitate, 1-1.

"Să fiu cinstit, nici până azi nu știu cum am marcat acel gol. A fost o reușită superbă. N-am muncit degeaba toată cariera" recunoaște fundașul care se afla atunci în al doilea său sezon la Real Madrid, după o scurtă perioadă petrecută în Italia, la Inter.

Traiectoria balonului trimis de brazilian a fost incredibilă. A ocolit zidul francez și părea că se îndreaptă spre tribune, iar unul din copii de mingi aflați la câțiva metri de poartă a încercat să se ferească. Barthez, portarul francez, n-a avut niciun reflex.

"Lui Dunga nu-i venea să creadă că vreau să trag la poartă de la acea distanță (35 de metri). Imediat după gol m-a întrebat cum am reușit să înscriu și i-am spus că habar nu am. Și acum toată lumea vrea să afle ce s-a întâmplat, dar adevărul e că nu există nicio explicație. Când mingea a plecat din piciorul meu mă gândeam că se va duce departe. Am înscris goluri asemănătoare la antrenamente, dar niciodată mingea nu a luat o asemenea traiectorie. E genul de gol pe care îl marchezi o singură dată în carieră. Nu știu dacă va mai reuși cineva vreodată așa ceva" a declarat Roberto Carlos pentru Sky Sports.

Roberto Carlos a fost titular constant la Real Madrid în toate cele 11 sezoane în care a jucat pentru ”Los Blancos”. Legendarul fundaș stânga brazilian a evoluat pe ”Santiago Bernabeu” din 1996, atunci când a venit de la Inter, și până în 2007, când a plecat la Fenerbahce. A câștigat 4 titluri în Spania și 3 Ligi ale Campionilor.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?