Transnistria stiri: 1364
Eurovision stiri: 499

2021, anul marilor schimbări pentru internaționalul Cătălin Carp

18 ian. 2021,, 16:38   Sport
8891 9

Internaționalul moldovean, Cătălin Carp începe anul cu o schimbare în carieră. Fotbalistul a plecat de la FC Ufa după 4 ani petrecuți la clubul din Republica Bașchiria, transmite publika.md.


Carp și-a motivat decizia prin faptul că a venit timpul să-și încerce puterile într-un alt campionat din Europa.

Cătălin Carp:"Am avut un punct în contract care îmi permitea în luna ianuarie a acestui an să părăsesc echipa, în anumite circumstanțe. Am activat această clauză, pentru că îmi doresc foarte mult să joc în Europa. Așa s-a întîmplat că a venit timpul să ne despărțim."

Cătălin Carp s-a transferat la FC Ufa în 2017 de la Viitorul Constanța. De atunci, chișinăuianul a jucat 90 de meciuri pentru gruparea rusă și a marcat de 3 ori.

Cătălin Carp:"Am trăit aici doar emoții pozitive. O parte din inima mea rămîne aici. Am întîlnit doar oameni buni. Mi-a rămas în amintire primul meci. Erau minus 15 grade Celsius, partida cu Anji din Cupă. În memorie mai e și partida în care am marcat primul gol pentru FC Ufa și desigur primul meci în Liga Europei."

Cătălin Carp are 27 de ani și de-a lungul carierei a fost legitimat la Șahtar Donețk, Dinamo Kiev, iar România, pe lîngă Viitorul Constanța, a mai jucat la FCSB București și CFR Cluj.

Pentru prima reprezentativă a Moldovei a evoluat în 33 de partide și a înscris un gol.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?