Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3995

16 cazuri noi de coronavirus la jucătorii și membrii din Premier League

17 noi. 2020,, 12:35   Sport
3404 0

Situație extrem de îngrijorătoare în fotbalul englez. Au fost descoperite 16 cazuri noi de coronavirus la jucătorii și membrii staff-urilor tehnice ale cluburilor din Premier League, transmite publika.md.

Analizele au fost efectuate între 9 și 15 noiembrie. E cea mai mare rată de cazuri pozitive de pînă acum, transmite Știri.md cu referire la publika.md.

Lucrurile sînt cu atît mai alarmante cu cît s-au efectuat doar 1207 teste, în contextul în care foarte mulți jucători sunt plecați la echipele naționale.

Premier League nu a făcut publice numele celor care au ieșit pozitivi, însă în presă s-au dezvăluit deja fotbaliștii testați pozitiv la echipele naționale. Este cazul egiptenilor Mo Salah și Mohamed Elneny, a irlandezului Mat Doherty, dar și a brazilianului Alex Telles.

În Anglia, oficialii din Premier League efectuează săptămânal teste în rândul tuturor jucătorilor și membrilor staff-urilor tehnice, rezultatele venind în termen de 24 de ore.


Probleme din aceeași cauză și la cluburile spaniole din Primera Division. Atacantul lui Atletico Madrid, Luis Suarez a fost testat pozitiv în cantonamentul naţionalei din Uruguay, înaintea meciului cu Brazilia, din preliminariile Cupei Mondiale din 2022.

El va rata astfel şi meciul cu FC Barcelona, din weekend, club la care a evoluat în perioada 2014-2020.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?