COVID-19 : VACCINAȚI 1 008 613  INFECTAȚI 423 56 (+6199)   TRATAȚI 374 873     DECESE 10 584(+18)   Mai multe detalii 
Criza energetică stiri: 537
Coronavirus stiri: 7867

Zile numărate pînă la începerea sezonului de încălzire. Recomandările Termoelectrica

22 sep. 2021,, 11:35   Societate
2085 0

Termoelectrica recomandă gestionarilor fondului locativ să urgenteze pregătirea sistemelor interne de termoficare din clădiri și să prezinte, pînă la sfîrșitul lunii septembrie, pașapoartele ce confirmă executarea acestor lucrări la sediile teritoriale ale întreprinderii.

Spălarea hidropneumatică și testarea la presiune a sistemelor interne de încălzire reprezintă principalele lucrări ce necesită a fi efectuate de către administratorii clădirilor.

Aceste intervenții sînt recomandate cu scopul de a evita problemele ce țin de livrarea necalitativă a energiei termice din interiorul blocului, în perioada rece a anului.

De menționat că, anual, zeci de blocuri locative care nu înregistrează datorii la consumul de energie termică pentru încălzire și apă caldă beneficiază gratuit de efectuarea acestor lucrări în cadrul campaniei desfășurate de Termoelectrica – „Achiți iarna, fii răsplătit vara”.

Procedura de conectare la încălzire durează mai puțin de trei ore din momentul recepționării solicitării de la Gestionarul Fondului Locativ(GFL)/administratorul clădirii.


La fel ca și în anii precedenți, Termoelectrica va conecta la încălzire blocurile locative la solicitarea GFL, fără a aștepta o decizie oficială a autorităților publice locale cu referire la începerea sezonului de încălzire. Această decizie este, de regulă, emisă de Primărie pentru instituțiile bugetare.

0

Adăuga comentariu

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

De ce, în opinia dumneavoastră, ar trebui să fie îngrijorate în primul rînd autoritățile din Republica Moldova?
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав
Despre cum se nasc zeiiКатрук Валерий
Muzeul de ceară din Codri (+Video)Катрук Валерий
 X