COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 934 281   INFECTAȚI 363 110(+677)   TRATAȚI 347 118      DECESE 9090(+21)   Mai multe detalii 
Preşedintele stiri: 3014

Zile numărate pînă la începerea sezonului de încălzire. Recomandările Termoelectrica

22 sep. 11:35   Societate
1952 0

Termoelectrica recomandă gestionarilor fondului locativ să urgenteze pregătirea sistemelor interne de termoficare din clădiri și să prezinte, pînă la sfîrșitul lunii septembrie, pașapoartele ce confirmă executarea acestor lucrări la sediile teritoriale ale întreprinderii.

Spălarea hidropneumatică și testarea la presiune a sistemelor interne de încălzire reprezintă principalele lucrări ce necesită a fi efectuate de către administratorii clădirilor.

Aceste intervenții sînt recomandate cu scopul de a evita problemele ce țin de livrarea necalitativă a energiei termice din interiorul blocului, în perioada rece a anului.

De menționat că, anual, zeci de blocuri locative care nu înregistrează datorii la consumul de energie termică pentru încălzire și apă caldă beneficiază gratuit de efectuarea acestor lucrări în cadrul campaniei desfășurate de Termoelectrica – „Achiți iarna, fii răsplătit vara”.

Procedura de conectare la încălzire durează mai puțin de trei ore din momentul recepționării solicitării de la Gestionarul Fondului Locativ(GFL)/administratorul clădirii.


La fel ca și în anii precedenți, Termoelectrica va conecta la încălzire blocurile locative la solicitarea GFL, fără a aștepta o decizie oficială a autorităților publice locale cu referire la începerea sezonului de încălzire. Această decizie este, de regulă, emisă de Primărie pentru instituțiile bugetare.

0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Adăuga comentariu

Guvernul anunță că există un deficit de personal în structurile de stat. În opinia dvs., cum am putea rezolva această problemă?
 X