Criza energetică stiri: 772
Preşedintele stiri: 3230
Puterea stiri: 7217
Obiectiv european stiri: 291

Zece cetățeni străini dați în urmărire de Interpol, reținuți în R. Moldova

7 mar. 18:30   Societate
4011

De la începutul crizei umanitare din Ucraina, polițiștii de frontieră au reținut zece cetățeni străini. Aceștia erau dați în urmărire, prin INTERPOL, pentru diverse infracțiuni.

Patru cetățeni din Federația Rusă, Turkmenistan, Turcia și Germania erau căutați pentru acte de escrocherie. Un cetățean al Azerbaidjanului - pentru terorism, un rus - pentru trafic ilicit de droguri, iar un cetățean al Bosniei - pentru tîlhărie.

Reținut a fost și un cetățean al Turciei, acesta fiind căutat după ce ar fi jefuit în folosul organizației criminale. Totodată, alți doi cetățeni ai Federației Ruse au fost reținuți, fiind învinuiți că au aplicat violența asupra persoanelor cu răspundere și ultragierea colaboratorilor de poliție.

Identificarea și reținerea infractorilor a avut loc în punctele de trecere a frontierei Tudora, Palanca și Otaci, în timpul formalităților de control, pe sensul de intrare în țară.

1

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Moldova, împreună cu Ucraina, a primit statutul de țară candidată la UE. Cum, în opinia dumneavoastră, se va schimba viața moldovenilor?
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав