X 
Criza energetică stiri: 1715
Cutremure stiri: 389
Eurovision stiri: 423

Zdob şi Zdub & Fraţii Advahov, în repeteții pe scena de la Torino

4 mai. 2022,, 21:33   Societate
2670 0

Zdob şi Zdub & Fraţii Advahov se pregătesc intensiv pentru evoluarea în prima semifinală a concursului internațional Eurovision 2022 care va avea loc marți, 10 mai, la Torino, Italia.

Pe pagina oficială a fost publicată deja o secvență video cu prestația artiștilor noștri.

Zdob şi Zdub & Fraţii Advahov vor evolua la Eurovision 2022 sub numărul nouă în prima semifinală a concursului internațional.

De menționat că, „Zdubii” și Frații Advahov au prezentat anterior și ținuta pe care o vor purta în finala marelui concurs european, care încadrează simboluri tradiționale de țară și din folclorul moldovenesc, imprimate pe hainele și accesoriile participanților, transmite realitatea.md.

Precizăm că, cea de-a 66-a ediţie a concursului Eurosivion va avea loc în acest an la Torino, Italia, în perioada 10-14 mai. La competiţie vor participa 40 de ţări. Formaţia „Zdob şi Zdub” şi Fraţii Advahov urmează să treacă prima semifinală, iar dacă se vor califica, vor concura în marea finală care va avea loc la data de 14 mai.

1
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mitropolia Română cere ca, pe lîngă clădirea Bibliotecii Naționale a Republicii Moldova, să-i fie transmite încă 17 clădiri din toată țara. Ar trebui făcut acest lucru?