COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI770 558 INFECTAȚI 288 377(+647)   TRATAȚI 272 677     DECESE 6679(+14)   Mai multe detalii
Preşedintele stiri: 2922
Puterea stiri: 6766

Zdob și Zdub a lansat un nou cîntec (VIDEO)

11 noi. 2020,, 16:27   Societate
4242 0

Trupa Zdob Și Zdub continuă să publice cele mai de succes piese în limba rusă. În special, la un an după lansarea ultimului album "Bestiarium", trupa a scris un text rusesc la piesa "Omul Liliac", precum și a actualizat muzica.

Într-un nou cântec "Liliacul miracol" (Чудо Лилияк), eroul liric rătăcește singur în căutarea prietenilor și a iubirii. Autorii se întreabă "Cine este și de unde". Acesta este Omul Liliac ("liliac" literalmente din limba română). Pentru noua versiune a piesei a fost remontat clipul original al regizorului din Kiev, Andrei Kopoț.

După cum a menționat liderul Zdob și Zdub, Roman Iagupov, după vechea tradiție, trupa întotdeauna traduce melodia din noul album în limba rusă.

"A ieșit un cîntec minunat despre o creatură numită Omul Liliac. Este o creatură care este foarte singură pe pămînt, ea are nevoie de dragoste și prieteni. Am făcut o traducere reușită cu prietenul nostru, scriitorul Alex Green. Cineva chiar aude "Omul Liliac". Deci, se primește chiar Omul Pește Liliac", a spus Roman Iagupov.

Recomandă:

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Ce părere aveți despre introducerea prezentării obligatorii a certificatului COVID-19 în Republica Moldova?
🔽🔽