COVID-19 în MOLDOVA

Zborurile în și din Polonia, restricționate

Zborurile în și din Polonia, restricționate

Polonia a introdus, pînă pe 25 august, restricții pentru zborurile din peste 40 de state cu risc epidemiologic crescut. Republica Moldova este pe listă, transmite IPN.

Intrarea în Republica Polonă pentru persoanele din Republica Moldova este restricţionată. Excepţie sînt persoanele care sînt soți sau copii ai cetățenilor polonezi, ori cei rămași în îngrijire. Pot intra pe teritoriul Poloniei străinii care dețin un card polonez, precum și șefii misiunilor diplomatice și membrii personalului diplomatic și consular al misiunii, persoane cu rang diplomatic și membri ai familiilor lor.

În Polonia mai pot intra persoanele care au dreptul de ședere permanentă sau temporară și cei care au dreptul de a lucra pe teritoriul țării, precum și elevii şi studenţii străini care își fac studiile în Polonia.


Potrivit deciziei autorităților poloneze, începînd cu 13 iunie, granițele țării sînt deschise pentru cetățenii Uniunii Europene. Aceștia pot intra în Polonia fără obstacole. La frontiere sînt realizate controale aleatorii. Nu se impune carantina obligatorie pentru cetățenii UE, la intrarea în țară.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load