Coronavirus stiri: 8217
Obiectiv european stiri: 320
Criza energetică stiri: 959

Zborurile din nou sînt reținute pe Aeroportul Chișinău

25 iul. 13:20   Societate
1912

Zborurile sînt din nou întîrziate pe Aeroportul Chișinău din cauza alertelor cu bombă.

În special, Air Moldova a avertizat pe 25 iulie cu privire la întîrzierea zborurilor de la Chișinău la Frankfurt, Milano și Istanbul și retur.

Air Moldova i-a îndemnat pe toți cei care urmează să zboare astăzi undeva să urmărească programul de zbor online. Compania a remarcat că, din cauza întîrzierilor, a fost încălcat și programul de inspecții tehnice ale aeronavelor planificat anterior.

„Înțelegem nemulțumirea dumneavoastră cu privire la întîrzieri, dar vă asigurăm că siguranța dumneavoastră este prioritatea noastră principală”, a spus compania.

Totodată, din cauza unei alerte false despre obiecte explozibile la aeroportului din Chișinău, avionul companiei aeriene Flyone Chișinău-Tel Aviv a sosit cu o întîrziere de 3 ore. Aeroportul Ben Gurion a refuzat să servească zborul în afara orelor de serviciu. Din această cauză, avionul a zburat spre Chișinău cu o întîrziere de peste 8 ore.


Flyone a avertizat că din această cauză, pe 25 și 26 iulie, unele dintre zborurile companiei își vor schimba programul, scrie newsmaker.md.

Potrivit companiei aeriene, din cauza unei false amenințări cu explozie pe aeroportul din Chișinău pe 24 iulie, zborul Chișinău-Tel Aviv a sosit pe Aeroportul Ben Gurion cu o întîrziere de peste 3 ore.

„Aeronava care operează acest zbor a fost întîrziată la Tel Aviv mai mult de 5 ore, deoarece aeroportul Ben Gurion a refuzat să servească zborul în afara programului”, a indicat compania aeriană.

Drept urmare, acest zbor a plecat spre Chișinău cu 8 ore mai tîrziu decît era programat.

Compania a avertizat că acest incident va afecta orarul altor zboruri programate pentru 25 și 26 iulie.

Reamintim că în această lună, poliția a evacuat de mai multe ori oamenii din clădirea aeroportului, suspendîndu-i activitatea din cauza alertelor cu bombă. În toate cazurile, alertele s-au dovedit a fi false.

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Experții vorbesc despre un posibil deficit de apă în Moldova. Ce ar trebui să facem?
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав