COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Zborurile din Moldova spre Italia şi retur, anulate

Zborurile din Moldova spre Italia şi retur, anulate

Zborurile directe și indirecte spre şi din Italia au fost suspendate. Potrivit reprezentanţilor MAEIE, cetăţenilor moldoveni le este interzis accesul în peninsulă, în perioada 9-14 iulie, în contextul în care ţara noastră este considerată cu risc ridicat de răspîndire a coronavirusului.

În tabelul online de pe site-ul Aeroportului este indicat că o companie aeriană deja şi-a anulat cursele din Moldova spre Italia şi retur. Mai exact, de astăzi nu mai sînt operate zborurile din şi spre Milano, Torino, Veneţia, Bologna, Verona şi Roma.

"Stimați pasageri, dacă aveți procurate bilete pentru această perioadă, vă rugăm să luați legătura cu operatorul aerian, pentru mai multe detalii", se menţionează într-o postare de pe pagina de facebook a Aeroportului Chişinău, transmite publika.md.


De asemenea, au fost suspendate şi cursele auto.

Amintim că Italia şi-a închis graniţele pentru persoanele care sosesc din 13 ţări, inclusiv Republica Moldova. Conaţionalii noştrii nu mai pot călători în peninsulă, chiar dacă respectă regimul de autoizolare pentru 14 zile.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Mai multe

Sondaj Toate

load