COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Weekend negru pe șoselele din țară: Șeful IGP s-a adresat șoferilor

Weekend negru pe șoselele din țară: Șeful IGP s-a adresat șoferilor

Doar în ultimele două zile în țară au avut loc cel puțin 5 accidente grave.

Astfel, 4 persoane, dintre care și minori, au murit în urma unor accidente grave care au fost provocate de mai mulți șoferi iresponsabili, transmite știri.md.

În acest sens, șeful Inspectoratului General al Poliției, Sergiu Paiu, a postat un mesaj adresat șoferilor pe o rețea de socializare:


''Oameni buni, oare nu v-ați săturat să ne numărăm morții de pe șosele? Doar în acest weekend avem un bilanț extrem de sumbru.

• La Rezina, un șofer de 37 de ani, a adormit la volan și a ajuns cu mașina, în care se afla soția și doi copii ai săi, de 6 și respectiv un anișor, într-un copac. Copilul de 6 ani a murit pe loc, iar soția și cel de-al doilea copil au ajuns la spital.

• La Rîșcani, un șofer în vîrstă de 22 de ani, în stare de ebrietate, a răsturnat autovehiculul în care se mai aflau trei tineri de 17, 18 și respectiv 19 ani. Trei persoane au ajuns la spital, cel de 17 ani a murit pe loc.

• La Edineț, un adolescent de 18 ani, fără permis de conducere, a răsturnat mașina în care se mai aflau un tînăr de 20 de ani și doi adolescenți de 16 ani. Toți au ajuns la spital. Șoferul și unul dintre adolescenții de 16 ani, au murit la reanimare.

• La Drochia, un tînăr de 27 de ani, a pierdut controlul volanului și a ajuns cu vehiculul în șanț. Șoferul, o femeie de 31 de ani, dar și o tînără de 18 ani, au fost transportați cu traumatisme la spital.

• La Nisporeni, alt tînăr de 22 de ani, în stare de ebrietate alcoolică și fără permis de conducere, a răsturnat autovehiculul în care se aflau și două pasagere de 18 ani. Tinerele au fost transportate la spitalul raional.

Omule, condu în siguranță!'', a scris Paiu.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...

Sondaj Toate

load