TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Voronin, despre cazul Grigorciuc: Acest proces se va termina cu decizia CtEDO (VIDEO)

Voronin, despre cazul Grigorciuc: Acest proces se va termina cu decizia CtEDO (VIDEO)

Ex-președintele Republicii Moldova, Vladimir Voronin, care și-a luat angajamentul de a fi garant pentru elibararea activistului Pavel Grigorciuc din arest preventiv, a participat astăzi, 15 mai, la prima ședință.

De asemenea, comunistul spune că Grigorciuc nu este vinovat, iar cel care a fost inițiatorul conflictului este deputatul democrat, Sergiu Sîrbu.


„Am venit să văd cum se desfășoară la noi o ședință de judecată. Pentru ce îi trebuie așa răfuială? Ce așa mare crimă a făcut Grigorciuc? Sîrbu l-a înjurat, el a fost inițiatorul acestui conflict. L-o trimis, noi toți eram acolo”, a declarat Voronin.

Întrebat de jurnaliști dacă nu îi este frică ca va fi tras la răspundere în caz că Grigorciuc nu va respecta condițiile în caz că va fi cercetat în stare de libertate, Voronin spune că „nu-i frică de nimeni”.

„Eu demult nu mă tem de nimeni. Grigirciuc a fost membru PCRM și este o persoană cu caracter și poziție. Acest proces se va termina cu decizia CtEDO și iar Moldova se va face cunoscută”, a mai adăugat Voronin după încheierea ședinței de judecată.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load