COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Voicu a verificat cum sînt respectate măsurile pentru combaterea COVID-19

Voicu a verificat cum sînt respectate măsurile pentru combaterea COVID-19

Ministrul Afacerilor Interne, Pavel Voicu, a mers astăzi în spațiile publice ca să vadă personal cum se respectă măsurile în perioada stării de urgență.

Într-o postare pe Facebbok, Voicu scrie că pentru prevenirea răspîndirii virusului, polițiștii, carabinierii și militarii se află le menținerea și asigurarea ordinii publice, la stațiile de transport public, pentru a nu admite aglomerația de pasageri.

„Am atestat că în transportul public se respectă distanța socială și măsurile de protecție. Din păcate, în unele magazine cu produse alimentare nici urmă de restricții și reguli. Responsabilii unui magazin în care am intrat astăzi nu au creat nici o condiție de protecție pentru cumpărători și angajați. Acest magazin era supraaglomerat și nu se respectă distanța socială.


Fac un apel către cetățeni, dar și agenți economici, administratorii de magazine, să respecte toate recomandările și măsurile obligatorii, să creeze toate condițiile de securitate și protecție contra virusului COVID-19.

Cei care refuză să se conformeze, vor fi sancționați conform legii. Să manifestăm responsabilitate și prudență, în pericol este viața oamenilor”, se arată în mesajul ministrului Afacerilor Interne.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load