COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Vocea poporului: Deputații se gîndesc la buzunarul lor, dar nu la oameni (VIDEO)

Vocea poporului: Deputații se gîndesc la buzunarul lor, dar nu la oameni (VIDEO)

Oamenii sînt obosiți de situația politică din țară și spun că aleșii poporului nu se gîndesc la moldovenii care i-au ales, dar doar la propriul buzunar. Asta ne-au comunicat trecătorii, fiind intervievaţi de echipa Noi.md în contextul reluării practicii vicioase a traseismului politic în Parlamentul de la Chişinău.

"Politicienii noştri nu sînt responsabili şi legislaţia le permite să treacă dintr-un partid în altul. Sigur dacă este ales pe linia unui partid nu ar trebui să treacă în altul, dar el ce face? Trădează partidul care l-a susţinut", a relatat un intervievat.

"Fug acolo unde le e mai bine, faţă de oameni nu au nicio responsabilitate: fiecare se gîndesc la dînşii", a spus un altul.


Beneficiul material, opinează cetăţenii, stă la baza traseismului politic.

"E vorba de goana după avere. Pleacă pentru că nu au poziţia lor clară, nu sînt oameni cu omenie, cu soviste. Se vînd pentru bani, pentru averi, pentru orice. Deja şi un copil de grădinţă cunoaşte aceste lucruri, odată ce ai trădat, ai să trădezi".

"Unele fracţiuni parlamentare sînt deja aproape de dispariţie şi şobolanii părăsesc corabia, dar unde să fugă? Pe o altă corabie!", spune un alt intervievat.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load