Criza energetică stiri: 1714
Cutremure stiri: 387
Eurovision stiri: 423

Vocea poporului: Care sînt calitățile unui bărbat adevărat în viziunea femeilor din Moldova

22 feb. 2022,, 10:30 (reactualizat 23 feb. 2022,, 20:57)   Societate
5049 1

În fiecare an, pe 23 februarie, mulți locuitori din Moldova sărbătoresc Ziua Apărătorului Patriei. Simbolul acestei sărbători este un bărbat adevărat - viteaz, curajos, de încredere, despre el se spune că „în spatele lui te simți ca în spatele unui zid de piatră”.

Corespondentul Noi.md a decis să afle de la moldovence care sînt calitățile unui bărbat adevărat?

„Cred că un bărbat adevărat ar trebui să fie sincer, să nu evite femeia, să nu înșele... Trebuie să fie capabil de acțiune, să fie interesant, modest.”

„Un exemplu de bărbat adevărat este tatăl meu. Ce calități ar trebui să aibă un astfel de bărbat? Să fie onest și să poarte responsabilitatea pentru familia lui. Acestea sînt, probabil, cele mai importante calități”.

„Este un bărbat puternic în spatele căruia te simți ca în spatele unui zid de piatră.”


„Bărbații adevărați sînt tații și bunicii noștri, puternici, curajoși, care au grijă de noi și ne apără”.

„Un bărbat adevărat este o persoană care este responsabilă pentru cuvintele sale, ca, în principiu, orice persoană. Calitățile pe care trebuie să le posede sînt responsabilitatea, curajul și capacitatea de a-și recunoaște greșelile”.

„Un bărbat adevărat este un bărbat care știe că este important să respecte femeia, să o audă la momentul potrivit, care o iubește din toată inima”.

„Un bărbat adevărat este bărbatul tău, cel mai iubit și cel mai ideal pentru tine”.

„Un bărbat adevărat trebuie să te înțeleagă, să-și poată exprima emoțiile, pentru că un bărbat care poate să-și exprime emoțiile are încredere în el însuși. Cu un astfel de bărbat ești sigură că poți avea încredere în el și poți trăi cu el. El trebuie să fie iubitor și să te sprijine în toate”.

„Un bărbat trebuie să fie responsabil și atît! Dacă el este responsabil, atunci totul va fi bine”.

„O femeie vrea să vadă lîngă ea un protector, o persoană bună, generoasă, probabil că așa ceva nu există, dar toată lumea își dorește asta. Pe scurt ca femeia să se simtă ca în spatele unui zid de piatră. Ca ea să nu fie nevoită să rezolve singură toate problemele, să poată conta pe bărbat. Și, desigur, să nu lipsească dragostea. Fără dragoste nu se întîmplă nimic!”.

3
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ar trebuie să fie interzisă în Chișinău depășirea limitei de viteză de 30 km/h?