TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

MAI multeminimizează

Vlah i-a cerut lui Nantoi să-și prezinte scuzele publice pentru că a numit-o agent rus

Bașcanul Găgăuziei, Irina Vlah, i-a cerut deputatului PAS Oazu Nantoi să-și prezinte scuzele publice pentru că a numit-o „agent rus”. Într-o postare pe Facebook, Vlah a scris că Nantoi este generatorul de provocări – pentru că altceva, probabil, nu știe să facă.

“Calificarea Legii 344 privind statutul juridic special al Autonomiei Găgăuze drept ”mostră de incompetență” este o ofensă oamenilor care au identificat o soluție, salutată de toată lumea civilizată, ofensă locuitorilor Găgăuziei, ofensă deputaților care au elaborat și votat această lege și o ofensă instituției parlamentare. Făcînd afirmații despre provocări la Comrat, dl Nantoi probabil scapă ceva. Scapă că noi cunoaștem cum dînsul, seara, prin diverse beciuri și subsoluri, încearcă să provoace conflicte între găgăuzi”, a scris Vlah.

Bașcanul a amintit că misiunea deputaților din Republica Moldova este de a contribui la dezvoltarea social-economică a țării, dar nu cea de a provoca conflicte. Incapacitatea de a identifica prioritățile timpului și de a găsi soluții pentru ele nu poate fi compensată prin conflicte – prin conflicte problemele devin doar mai grave, mai spune Vlah.

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


MAI multe

Sondaj Toate

load