X 
Preşedintele stiri: 3600

Vladimir Bolea: „Aceste abuzuri trebuie întrerupte”

15 mar. 16:45   Societate
1944 0

Noi percheziții în dosarul Agenției de Intervenții și Plăți în Agricultură.

În această dimineață, ofițerii CNA și procurorii anticorupție au efectuat 5 percheziții la agenți economici din Bălți, dar și la domiciliul fostului șef AIPA din orașul Bălți.

Oamenii legii au acumulat probe de corupere pasivă și au ridicat contracte, ordine de plată și facturi fiscale care demonstrează transferurile bănești către persoanele juridice complice la infracțiune.

Ministrul Agriculturii și Industriei Alimentare, Vladimir Bolea, a declarat într-o emisiune că își dorește finalitate în aceste dosare.

„Aceste abuzuri trebuie întrerupte de către structurile abilitate ale statului. Ministerul Agriculturii nu a intervenit ca să creeze astfel de scheme și își dorește ca acestea să fie duse pînă la capăt - dosare în judecată și persoane condamnate”, a continuat Vladimir Bolea.


În gestiunea procurorilor, în prezent, sînt 48 de cauze penale care vizează infracțiuni de corupere, trafic de influență și spălare de bani, săvîrșite de angajați ai AIPA și agenți economici în procesul de acordare a subvențiilor pentru agricultură.

6
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Majorarea salariilor miniștrilor pînă la 50 de mii de lei va contribui la îmbunătățirea activității Cabinetului de Miniștri?
Azi am văzut în vis un ARMISTIȚIU SLAVON!Сандуляк Владислав
Cartea neamuluiКатрук Валерий