COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 539 104   INFECTAȚI 258 581(+97)   TRATAȚI 251 347     DECESE 6242(+2)   Mai multe detalii
Preşedintele stiri: 2819
Puterea stiri: 6418
Coronavirus stiri: 7297

Viorica Dumbrăveanu, victima unei știri false

23 iul. 2020,, 10:14   Societate
2310 0

Un site de fake news a lansat o știre despre Viorica Dumbrăveanu, ministrul sănătății, precum că aceasta ar fi infectată cu COVID-19, transmite Telegraph.md

Ministrul a venit cu o replică în urma acestei situații, într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Potrivit Vioricăi Dumbrăveanu, de activitatea celor ascunși în „anonimitate”, care lansează falsuri, trebuie să se ocupe instituțiile de drept.

„sînt indignată de distribuirea știrilor false precum că sînt infectată de COVID. Aceste informații false sînt atacuri nu doar la persoana mea, dar și la sistemul de sănătate din Republica Moldova.

Nimeni nu este protejat de infecția COVID-19, dar este foarte important ca nici o persoană să nu fie stigmatizată și discriminată pe motiv de boală.


În acest răstimp am activat și m-am expus riscului de infectare, oare e un motiv pentru atacuri acide? Oare în plină pandemie poate domina minciuna?

Viața și sănătatea este tot ce contează. sînt mama și fiică, care am stat în fața încercărilor, care luptă zilnic pentru sănătatea oamenilor, pentru că viața are prioritate,” se arată în postarea ministrului.

Recomandă:

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


[No canvas support]
  • Votat 0
🔽🔽