COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 551 348   INFECTAȚI 258 624(+43)   TRATAȚI 251 389     DECESE 6244(+2)   Mai multe detalii
Preşedintele stiri: 2820
Puterea stiri: 6418
Coronavirus stiri: 7298

Viorica Cosmetic își surprinde din nou clienții: Peste 200 de premii, puse la bătaie în cadrul unei tombole ©

14 iun. 14:34 (reactualizat 14 iun. 22:33)   Societate
2677 0

Cel mai mare producător de produse cosmetice din Moldova "Viorica Cosmetic" lansesază o tombolă națională cu peste 200 de premii garantate.

Clienții care aleg produsele Viorica și, în special, din gama Cosmeplant au posibilitatea de a participa la tombolă pînă la 1 iulie.

Tot ce trebuie să faceți e să cumpărați cel puțin un șampon "Cosmeplant" în magazinele de firmă "Viorica" sau în supermarketuri, să scanați codul QR și să cîștigați premii speciale. Mai multe bonuri înregistrate, mai multe șanse de cîștig.

Gama Cosmeplant este una din primele linii de produse a fabricii "Viorica" și reușește să rămînă ferm pe poziții timp de 30 ani. Materia primă folosită în crearea produselor , este selectată minuțios din cele 12 rezervații naturale a Moldovei și propria eco plantație Viopark. Astfel, în compoziția produselor acestei serii sînt incluse extracte din plante medicinale, pentru a livra rezultat sigur și impact vizibil părului și pielii.

"Viorica Cosmetic este lider pe piață cosmeticelor din RM cu o istorie de peste 32 de ani, timp în care am reușit să valorificăm și să elaborăm produse din ingrediente a căror calități curative sînt confirmate de către cercetările savanților Academiei de Știință a Moldovei, produse potrivite pentru toată familia. În portofoliul brandului Viorica sînt prezente peste 500 produse destinate pielii, părului și tenului începînd de la primele zile de naștere pînă peste 60 ani, atît pentru femei cît și pentru bărbați", a relatat Diana Munteanu, manager dezvoltare magazine “Viorica”.

Recomandă:

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

[No canvas support]
  • Votat 0
🔽🔽