COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Vînzările online au crescut cu 50% în perioada de carantină

Vînzările online au crescut cu 50% în perioada de carantină

Televizoare, telefoane mobile, calculatoare sau electrocasnice. sînt cîteva dintre produsele pe care moldovenii le cumpără în perioada de carantină. Totodată, și materialele de construcție sînt la mare căutare.

Administratorii magazinelor online spun că vînzările au crescut cu 50 la sută, comparativ cu acum o lună. Prețurile au rămas neschimbate, iar unii agenţi economici vin și cu o serie de oferte pentru clienți. Numărul vînzărilor este în creștere, însă nu îl depășește pe cel al clienților din magazinele fizice, înregistrat pînă la carantina, scrie publika.md.

”Dacă am face un top al produselor care s-au cumpărat, primul ar fi produsele din categoria gaming. Al doilea top ar fi electrocasnicile mici, cum sînt roboții de bucătărie, blender, tocătoare de carne, grătare electrice. Și a treia categorie este una mai amplă, aici ne referim la televizoare, tablete, laptopuri, printere, calculatoare de masă”, a spus managerul unui magazin online, Claudia Budurin.


Totodată, comercianții vin și cu o serie de oferte, ca să atragă cît mai mulți clienți.

”Avem livrări gratis pentru electrocasnicile mari, cum sînt frigidere sau mașini de spălat. Avem cîteva categorii de produse la care am făcut oferte de preț speciale. Aici ne referim la telefoane, laptopuri, electrocasnice", a menţionat managerul unui magazin online, Claudia Budurin.

De asemenea, moldovenii au luat cu asalt și magazinele cu materiale de construcție.

”Moldovenii în perioada de carantină procură materiale de construcție care îi ajută la reparațiile locale. Acum stînd acasă toată ziua, văd diverse probleme și le repară. În mare parte sînt solicitate vopsele atît de interior, cît și de exterior, de diverse culori", a spus administratorul unui magazin online, Denis Ceavdari.

Reprezentanţii magazinelor dau asigurări că produsele comandate online sînt livrate în siguranţă la domiciliul cumpărătorilor de curieri care respectă toate măsurile de protecţie.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load