X 
Coronavirus stiri: 8217
Obiectiv european stiri: 320
Criza energetică stiri: 962

Vindea droguri prin ,,Telegram”. Un bărbat plasat în arest

20 iun. 12:43   Societate
1364

Un bărbat de 38 de ani, originar din capitală, a fost reținut fiind suspectat de vînzarea drogurilor prin intermediul aplicației ,,Telegram”, informează Noi.md

Potrivit oamenilor legii, acesta nu este la prima abatere de la lege, anterior a mai fost cercetat penal pentru infracțiuni analogice.

Polițiștii au intrat în posesia unei informații operative despre activitatea infracțională a individului, fiind dispuse mai multe măsuri speciale de investigație pentru stabilirea tuturor circumstanțelor și acumularea materialului probatoriu.

În cadrul acțiunilor procesual penale efectuate în cadrul percheziției autorizate la domiciliul suspectului, bărbatul a recunoscut că deține mai multe pachețele cu substanțe interzise.

Polițiștii au găsit șase pachețele de tip zip-lock, cu substanță de culoare albă asemănătoare drogurilor, carduri bancare care se utilizau la realizarea drogurilor, mai multe aparate confecționate artizanal pentru consumul drogurilor și obiecte ce servesc pentru ambalarea substanțelor narcotice.


Drogurile găsite au fost ridicate pentru a fi supuse expertizei chimice.

Suspectul a fost plasat în arest preventiv pentru 30 de zile și este cercetat penal pentru ,, Circulația ilegală a drogurilor, etnobotanicelor sau analogilor acestora”, în proporții deosebit de mari, iar conform legislaţiei penale în vigoare riscă o pedeapsă cu închisoare de la 7 la 15 de ani.

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Experții vorbesc despre un posibil deficit de apă în Moldova. Ce ar trebui să facem?
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав