COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 839 851 INFECTAȚI 323 469(+1787)   TRATAȚI 302 147     DECESE 7386(+40 )  Mai multe detalii
Preşedintele stiri: 2953
Puterea stiri: 6901
Coronavirus stiri: 7668

Videoclipul unui moldovean din străinătate a devenit viral pe Facebook

6 sep. 20:27   Societate
11532 2

Videoclipul amatorial al unui moldovean care trăiește și muncește la Dublin, în Irlanda, a devenit viral pe Facebook avînd mii de like-uri și de distribuiri. Tînărul se numește Gheorghe Gavrilița, are 26 de ani și lucrează în domeniul construcțiilor.

În timpul unei pauze de muncă și-a încîntat prietenii cu o melodie interpretată la voce și chitară, în care și-a exprimat dorul, nostalgia și dorința de a se întoarce cîndva definitiv pe plaiurile natale.

Un coleg a filmat momentul și Georgel a publicat videoclipul pe Facebook. Imaginea muncitorului la lucru, departe de casă, precum și cuvintele cîntecului compus și interpretat de tînărul moldovean, au ajuns la sufletele moldovenilor de pe Facebook, care l-au distribuit masiv. Mulți s-au regăsit probabil în tot ceea ce Georgel a reușit să transmită prin cîntecul lui: „Dar eu mai cred, încă mai cred, speranța nu mă lasă / Știu că odată, într-o zi, voi reveni acasă… / Și că va fi un cer senin și drumurile bune / Iar frații mei un bun venit din suflet îmi vor spune.”

Gheorghe Gavrilița este originar din Republica Moldova, satul Mileștii Mici. A studiat muzica la Școala de Arte și a absolvit Colegiul de Medicină. „Pentru că salariile sînt foarte mici în țară, am decis să emigrez în străinătate, pentru un viitor mai bun și sînt de 3 ani în Irlanda”, ne-a mărturisit.0
Recomandă:

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Adăuga comentariu

Care, după părerea dvs., ar fi acțiunile necesare pentru ca Republica Moldova să depășească cît mai repede criza energetică?
🔽🔽