TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

MAI multeminimizează

Vicepreședintele raionului Sîngerei, atacat cu verde de briliant, a fost externat

Vicepreședintele raionului Sîngerei, Tudor Tutunaru, stropit cu verde de briliant de un membru PACE a fost externat din Spitalul Clinic Republican.

Informația a fost confirmată de către purtătoarea de cuvînt a SCR, Marina Zibliuc.

„Dumnealui este deja externat dim IMSP SCR „Timofei Moșneaga”, ne-a comunicat Marina Zibliuc.

Nu se cunosc detalii despre starea de sănătate a acestuia la moment, însă acum cîteva zile starea de sănătate a șefululi CES Sîngerei era gravă, cu ochiul drept nu vede nimic, după ce a fost atacat pe 6 aprilie, cu verde de briliant de un membru al PACE.

Inspectoratul de Poliție Sîngerei a pornit un proces penal, după ce vicepreședintele raionului Sîngerei Tudor Tutunaru a fost stropit cu verde de briliant de un membru al Partidului Acasă Construim Europa, liderul căruia este Gheorghe Cavcaliuc.


Liderii Platformei DA au reacționat dur după ce membrul formațiunii, vicepreședintele raionului Sîngerei, Tudor Tutunaru, a fost murdărit cu verde de briliant de către membri ai Partidului Acasă Construim Europa, în plină stradă, acuzîndu-l că „s-a vaccinat anti-Covid fără rînd”. „Pentru ce am luptat toți acești ani? Ca să revină penalii? Uitați-vă ce fac din oameni!”, a scris deputata Inga Grigoriu pe pagina sa de Facebook. „Hienele!”, a comentat și președintele Platformei DA, Andrei Năstase. Cu o reacția a ieșit și deputata Arina Spătaru, care e din Bălți, acolo unde s-a întîmplat incidentul.

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


MAI multe

Sondaj Toate

load