COVID-19 în MOLDOVA

Vicepremierul Cristina Lesinc, testată pozitiv la Covid-19

Vicepremierul Cristina Lesinc, testată pozitiv la Covid-19

Viceprim-ministrul pentru Reintegrare, Cristina Lesnic, a fost testată pozitiv cu noul coronavirus și se află în tratament la domiciliu.

Informația a fost anunțată de Biroul Politici de Reintegrare, comunică moldpres.

Potrivit sursei citate, Cristina Lesnic urmează tratamentul în corespundere cu indicațiile medicilor, care urmăresc evoluția simptomatică. „Coronavirusul nu alege și sîntem cu toții expuși riscului de a ne infecta. Îndemn încă odată toată populația să respecte regulile de protecție anti-epidemiologică pentru a se proteja pe sine, familiile sale și a nu supune riscului pe cei din jur”, a declarat Cristina Lesnic.


Biroul Politici de Reintegrare își va exercita toate funcțiile în continuare, una din priorități fiind asigurarea începutului anului școlar în siguranță în toate instituțiile de învățămînt cu predare în grafia latină din regiunea transnistreană și Zona de Securitate.

Biroul pentru reintegrare precizează că o parte dintre angajații instituției au revenit astăzi din concediile anuale, iar cei care au fost în posibil contact urmează a fi testați la COVID-19.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load