X 
Transnistria stiri: 1358
Eurovision stiri: 499

Veteranilor din sectorul gazelor din Moldova fi acordată asistență

28 iul. 2023,, 14:00   Societate
3262 0

Veteranilor din sectorul gazelor din Moldova va fi acordat ajutor în cadrul Fondului pentru sprijinul pensionarilor și lucrătorilor din Sistemul energetic, care a început să lucreze în mod activ anul acesta datorită angajaților SA Moldovagaz.

Despre aceasta a anunțat președintele Consiliului de Administrație al SA „Moldovagaz” Vadim Ceban, menționînd că activitățile acestei organizații, ca o prioritate, vor avea ca scop ajutorarea veteranilor din sectorul gazelor din republică, care au stat la bazele întreprinderii și și-au dedicat, de asemenea, ani de viață dezvoltării unui astfel de domenii precum transportul, furnizarea și distribuția gazelor naturale către consumatori. Asistența necesară va fi acordată și acționarilor care sînt foști angajați ai concernului, care s-au pensionat după împlinirea vîrstei de pensionare.

Vadim Ceban a menționat că inițiativa de a crea Fondul de sprijin al pentru pensionari și lucrători în sistemul energetic a fost anunțată pentru prima dată de acesta în 2019, în ajunul celei de-a douăzecea aniversări a companiei, și a fost implementată deja în 2023, datorită alocării a 2% din impozitul pe venit de către angajaţii SA “Moldovagaz” .

Puteți solicita ajutor la: mun. Chișinău, st. A. Pușkin 64, sau trimiteți cererile dvs. la adresa de e-mail mailto:fondul.energia@gmail.com.

2
0
0
1
1

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre protestele fermierilor?