COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Veste bună pentru moldovenii care vor să plece în Ucraina

Veste bună pentru moldovenii care vor să plece în Ucraina

Veste bună pentru moldovenii care vor să plece în Ucraina. Administraţia "Gările Auto Moderne" a scris pe pagina de Facebook, că începînd cu 22 iunie se reiau cursele spre ţara vecină, publika.

Totodată, aceştia au publicat şi ce norme vor trebui să respecte călătorii.

"1. La intrarea in Ucraina aveți nevoie de o poliță de asigurare (certificat), care ar acoperi cheltuielile legate de tratmentul COVID 19.


2. Persoanele care provin din țări cu o răspîndire semnificativă, urmează a fi plasate în carantină.

3. Persoanele care nu s-au aflat pe teritoriul țărilor cu răspîndire semnificativă și au consimțit la autoizolare vor folosi serviciul electronic prin aplicația “Rămîi acasă”, pentru a nu fi supuși carantinei.

4. Lista țărilor cu răspîndire ridicată se va reînnoi o dată la 3 zile fiind oferită Serviciului Grăniceri de Stat al Ucrainei.", a scris Gările Auto Moderne.

Reamintim că Asigurare de COVID-19 în Moldova nu există și puțin probabil că cineva va face în viitorul apropiat. Această opinie a fost exprimată pentru Noi.md de experți care au dorit să-și păstreze anonimatul, comentînd posibilitatea eliberării unor astfel de asigurări în țara noastră, care ar putea fi solicitate la intrarea în unele țări.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load