Criza energetică stiri: 783
Preşedintele stiri: 3233
Puterea stiri: 7326
Obiectiv european stiri: 283

Vasile Botnari, transferat din izolator în arest la domiciliu

22 apr. 10:52   Societate
3309

Magistrații Judecătorie Chișinău, sediul Ciocana, au schimbat măsura preventivă din arest în izolator în arest la domiciliu, pentru 25 de zile, în privinţa ex-directorului Serviciului de Informații și Securitate (SIS), Vasile Botnari, cercetat penal într-un dosar pentru îmbogățire ilicită.

Procurorii anticorupție au contestat la Curtea de Apel (CA) Chișinău decizia magistraților Judecătoriei Chișinău, sediul Ciocana, prin care a fost dispusă plasarea lui Botnari în arest la domiciliu, transmite Noi.md cu referire la Ziarul de Gardă.

Purtătorul de cuvînt al Procuraturii pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale (PCCOCS), Emil Gaitur, a comunicat că măsura preventivă în privința fostului director SIS a fost schimbată la 20 aprilie curent de către Judecătoria Chișinău, sediul Ciocana.

Ulterior, procurorii anticorupție au depus recurs la CA Chișinău împotriva deciziei primei instanțe.

La 1 aprilie, fostul director al Serviciul de Informații și Securitate (SIS), Vasile Botnari, a fost plasat în arest în izolatorul CNA pentru 25 de zile fiind cercetat penal într-un dosar pentru îmbogățire ilicită.

0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Moldova, împreună cu Ucraina, a primit statutul de țară candidată la UE. Cum, în opinia dumneavoastră, se va schimba viața moldovenilor?
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав