X 

Varianta finală a blanchetelor de documente, aprobată în cadrul vizitei delegației ASP în Polonia

20 aug. 2022,, 12:21   Societate
2498 0

Agenția Servicii Publice (ASP), în perioada septembrie-octombrie 2022, va migra către alt sistem de personalizare a datelor, urmînd să treacă la o nouă tehnologie de perfectare a documentelor pe suport de policarbonat.

În acest context, reprezentanții instituției au efectuat o vizită de lucru în Polonia, la compania „Polska Wytwornia Papierow Wartosciowych”, controlată de Trezoreria Poloniei. Compania „PWPW”, specializată în producerea hîrtiilor de valoare, a fost desemnată cîștigătoare a licitației de procurare a blanchetelor utilizate la perfectarea actelor.

În cadrul vizitei, reprezentanții ASP au aprobat varianta finală a blanchetelor de documente ce urmează a fi livrate (pagina interioară de date a pașaportului pe suport de policarbonat cu cip integrat; cartelele de policarbonat de format ID1).

Amintim că la 13 mai, Agenția Servicii Publice a semnat un contract de achiziționare a blanchetelor cu compania „Polska Wytwornia Papierow Wartosciowych” pentru livrarea a 3 milioane de blanchete, dintre care, aproximativ 1,5 milioane sunt blanchete de paşapoarte, circa 1 milion sunt blanchete de tip card ID1 pe suport de policarbonat pentru buletine de identitate, restul circa 500 mii – pentru alte tipuri de documente confecționate de agenție (permise de conducere, certificate de înmatriculare).

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum apreciați activitatea Serviciului 112, mai ales, în contextul intemperiilor?