COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 1 003 660   INFECTAȚI 400 585(+3907)   TRATAȚI 369 139     DECESE 10 488(+18)   Mai multe detalii 
Coronavirus stiri: 7837
Criza energetică stiri: 514

Vameșii care au depistat țigaretele de contrabandă, au fost decorați

10 sep. 2021,, 19:00   Societate
1698 1

Cei patru vameși de la Hîrbovăț, care au depistat 190 de cutii de țigări, acum două zile, au fost premiați pentru rezultatul lor de către conducerea Vămii.

Directorul Serviciului Vamal le-a acordat astăzi funcționarilor grade speciale ulterioare, medalii și stimulări financiare din numele întregii instituții, transmite Noi.md cu referire la Unimedia.info.

foto) După faptă și răsplată: Cei patru vameși, care au găsit circa 2 milioane de țigarete, au primit bani și medalii | Social | UNIMEDIA

„Cu această ocazie, menționăm că toți funcționarii vamali care vor da dovadă de atitudine conștiincioasă în exercitarea atribuțiilor de serviciu și vor avea rezultate semnificative în contracararea fraudelor vamale, aplicînd corect legislația vamală, vor fi apreciați pentru realizările profesionale”, spun reprezentanții Serviciului Vamal.

Un cetățean moldovean a fost reținut pentru 72 de ore, după ce angajații Serviciului Vamal au descoperit, în baza analizei de risc, 1,9 milioane de țigarete, ascunse într-un camion ce transporta nisip din regiunea transnistreană. Potrivit instituției, este cea mai mare captură realizată în ultimii patru ani.

0

Adăuga comentariu

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Pe ce veți economisi în primul rînd după creșterea tarifelor?
Despre cum se nasc zeiiКатрук Валерий
Muzeul de ceară din Codri (+Video)Катрук Валерий
Cartagina va fi distrusăКатрук Валерий
 X