X 
Incendii stiri: 685
Cazul Șor stiri: 580
Preşedintele stiri: 3724

Vadul lui Vodă așteaptă turiști - se muncește la amenajarea falezei

17 mai. 13:15   Societate
2321 0

Lucrările de amenajare a falezei din Zona de odihnă de la Vadul lui Vodă sînt în desfășurare. La această etapă, se lucrează la complexul sportiv. sînt pregătite terenurile pentru baschet, tenis de masă și workout.

În perimetrul falezei, au fost instalate mai multe terenuri de joacă pentru copii. De asemenea, pentru a asigura confortul turiștilor, se prevede instalarea mobilierului urban.

Investițiile vor fi efectuate cu titlu de excepție, deoarece este o zonă de interes nu doar pentru locuitorii și oaspeții municipiului Chișinău, dar și pentru toți cetățenii Republicii Moldova.

Această zonă trebuie să devină nu doar un loc de odihnă, dar și de organizare a diferitor evenimente publice, anunță municipalitatea.

Pe parcursul anilor 2020-2023, investițiile municipale în proiectele de infrastructură din Vadul lui Vodă au depășit 14 milioane de lei.


4,6 milioane de lei au fost alocate pentru pavarea falezei, iar peste 8 milioane de lei - pentru construcția trotuarului, modernizarea iluminatului public și pentru extinderea canalizării în Parcul Nistrean.

4
0
0
1
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre decizia de a confisca mașina șoferilor care conduc în stare de ebrietate?