COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 937 115   INFECTAȚI 365 713(+548)   TRATAȚI 349 581      DECESE 9192(+30)   Mai multe detalii 
Preşedintele stiri: 3020

Vacanță prelungită pentru elevii din Chișinău, Bălți și Găgăuzia. Recomandarea CNESP

28 oct. 10:37   Societate
5721 0

Vacanța elevilor ar putea fi prelungită pînă pe 7 noiembrie în municipiile Chișinău și Bălți și UAT ale unității teritoriale autonome Găgăuzia, în care este stabilit pragul de alertă roșu. Recomandarea a fost făcută de Comisia Națională Extraordinară pentru Sănătate Publică (CNESP).

„Se recomandă Ministerului Educației și Cercetării examinarea posibilității extinderii vacanței de toamnă 2021 pentru elevii din instituțiile de învățămînt primar, gimnazial și liceal pînă la 7 noiembrie în teritoriile, în unitățile administrativ-teritoriale (UAT) de nivel întîi, UAT de nivelul al doilea: municipiile Chișinău și Bălți și UAT ale unității teritoriale autonome Găgăuzia, în care este stabilit pragul de alertă roșu”, se arată în document, scrie newsmaker.md.

Amintim că vacanța de toamnă a elevilor a fost prelungită pînă la 9 zile, în perioada 23 octombrie – 31 octombrie 2021. Elevii din învățămîntul primar, gimnazial şi liceal vor trebui să recupereze cele două zile suplimentare de vacanță, impuse de Ministerul Educației și Cercetării. O indicație în acest sens a fost inclusă în documentul semnat, pe 15 octombrie, de ministrul Anatolie Topală.

Hotararea Cnesp Nr 64 Redac... by Stela Untila

0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Adăuga comentariu

Se împlinește un an de președinție a Maiei Sandu. Evaluați munca ei în această funcție
 X