X 
Jocurile Olimpice stiri: 121
Arşiţa stiri: 136
Transnistria stiri: 1410

Ușile Serviciului 112 sînt deschise pentru copii în perioada vacanței de vară

22 iun. 17:20   Societate
2319 0

Serviciul 112 organizează în timpul vacanței de vară vizite pentru copiii din toată țara la Centrele de preluare a apelurilor de urgență 112.

Elevii și elevele își pot petrece zilele de vacanță alături de operatorii 112 și pot participa la programul de instruire despre situațiile de urgență și recomandările de siguranță pentru vacanță. Scopul este de a pregăti tînăra generație pentru situații de urgență și de a informa despre serviciile oferite de Serviciul 112.

Partea interactivă din activitate reprezintă turul ghidat în Centrele de preluare a apelurilor de urgență 112, unde vor interacționa cu echipa 112, vor asculta în cască apeluri de urgență și vor urmări acțiunile operatorului în momentul recepționării apelului de urgență.

Vizitele de informare sînt organizate în zilele de marți, miercuri și joi, cu începere de la ora 13.00, cu o durată de pînă la o oră. Grupurile de elevi sînt formate din minim 20 și maxim 50 de persoane. Pe durata vizitei, grupul este însoțit de cel puțin o persoană adultă și de reprezentanții echipei 112.

Potrivit Serviciului național unic pentru apelurile de urgență 112, de la începutul anului, serviciul de urgență a fost vizitat de peste 1000 de copii de diferite vîrste. În perioada vacanței de vară, instituția este vizitată de copii din taberele de odihnă cu sejur de zi, centrele recreative cu programe educaționale și școlile de vară

2
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?