COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 752 631 INFECTAȚI 281 700(+484)   TRATAȚI 267 372     DECESE 6595(+9)   Mai multe detalii
Preşedintele stiri: 2907
Puterea stiri: 6728

Urmărire ca-n filme pentru a pune mîna pe Ceaus (VIDEO)

31 iul. 12:16   Societate
6139 4

Fostul judecător Nicolae Ceaus, răpit la Chișinău în luna aprilie, s-ar afla în custodia Serviciului de Securitate al Ucrainei, scrie presa din țara vecină. Avocatul lui Ceaus, Rotislav Kraveț, a confirmat că clientul său este transportat la Kiev.

Biroul Național Anticorupție din Ucraina a anunțat ieri că reprezentanții Serviciului nu au luat legătura cu aceștia și au cerut ca Ceaus să fie în custodia lor, scrie strana.ua. Tot ieri seara, reprezentanții Biroului s-au deplasat la sediul Serviciului, unde s-ar afla Ceaus. Sursa scrie că „aceștia nu îl pot împărți pe fostul judecător”.

Presa din Ucraina a publicat și imagini de la sediul Serviciului.

Ulterior, și cei de la Biroul Anticorupție au publicat un video cu „urmărirea lui Ceaus”.


Și soția fostului judecător a comentat apariția lui Ceaus.

„Da, este el, doar că încărunțit”, a spus aceasta.

Fostul judecător Nicoale Ceaus ar fi fost găsit într-un sat din Ucraina. Într-o postare publicat pe canalul de Telegram, Index, acesta apare îmbrăcat în șorți într-un birou. Potrivit autorului postării, Ceaus „ar fi declarat oamenilor legii pe care i-a întâlnit că a fost răpit de persoane necunoscute”. Solicitat pentru o reacție, avocatul judecătorului, Iulian Balan, a declarat că „de trei 3 luni s-a presupus că va apărea într-o astfel de manieră”.Recomandă:

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Intrarea în cafenele și restaurante ar putea fi permisă doar pentru cei testați sau vaccinați anti COVID-19. Care vor fi consecințele?
🔽🔽