X 

UPDATE: Toate punctele de trecere a frontierei activează în regim normal

31 oct. 2022,, 11:00   Societate
2416 0

UPDATE 11:00// Poliția de Frontieră informează că și-au reluat activitatea PTF Otaci, PTF Briceni, PTF Larga, PTF Lipcani-Podvirevka. Amintim punctele de trecere și-au întrerupt programul de lucru din motive de securitate, autoritățile din Ucraina nu au permis trecerea frontierei în contextul riscurilor de atac aerian asupra Ucrainei.

10:17// PTF Giurgiulești-Reni și-a reluat activitatea în regim normal, odată cu reconectarea energiei electrice pe partea ucraineană.

Totodată, Poliția de Frontieră informează că încă un punct de trecere a frontierei și-a sistat activitatea din cauza alertelor aeriene pe teritoriul Ucrainei - PTF Lipcani-Podvirevka (rutier local).

09:49// Poliția de Frontieră informează despre întreruperea activității a cinci puncte de trecere a frontierei.

Mai exact, PTF Giurgiulești-Reni nu funcționează din cauza deconectării energiei electrice pe partea ucraineană.


PTF Otaci, PTF Larga, PTF Unguri, PTF Briceni și-au întrerupt programul de lucru din motive de securitate, autoritățile din Ucraina nu permit trecerea frontierei în contextul riscurilor de atac aerian asupra Ucrainei.

Călătorii sînt îndemnați să opteze pentru punctele de trecere din proximitate sau să amîne, în măsura posibilităților, deplasările în Ucraina.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Problemele legate de anularea zborurilor Air Moldova și plecarea mai multor companii aeriene reprezintă:
Azi am văzut în vis un ARMISTIȚIU SLAVON!Сандуляк Владислав
Cartea neamuluiКатрук Валерий