Cazul Șor stiri: 599

UPDATE: Alerta cu bombă la Judecătoria din sectorul Ciocana este falsă

20 mai. 2022,, 10:29   Societate
4999 0

UPDATE 10:29 - În urma verificărilor efectuate de forțele de ordine la fața locului, alerta cu bombă de la Judecătoria Chișinău, sediul Ciocana nu s-a adeverit. Polițiștii nu au depistat obiecte suspecte sau explozibile.

Ofițerii secției investigare infracțiuni și urmărire penală a IP Ciocana au dispus mai multe acțiuni în vederea identificării autorului alertei cu bombă. Pe acest caz a fost inițiat un proces penal pentru comunicarea minciunoasă cu bună știință despre actul de terorism, iar persoana culpabilă de infracțiune riscă amendă de pînă la 42 500 de lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore sau cu închisoare de pînă la 2 ani.

9:59 - În jurul orei 08:38, angajații Inspectoratului de Poliție Ciocana au fost sesizați prin intermediul serviciului unic 112, despre apelul făcut de un bărbat care a comunicat că în incinta Judecătoriei Chișinău sediul Ciocana este amplasat un obiect explozibil.

Forțele de ordine imediat au încercuit zona și evacuat toți angajații și cetățenii care la moment se aflau în incinta clădirii.

La fața locului sînt prezente toate serviciile specializate, anunță poliția.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum apreciați activitatea Serviciului 112, mai ales, în contextul intemperiilor?