COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 934 281   INFECTAȚI 363 110(+677)   TRATAȚI 347 118      DECESE 9090(+21)   Mai multe detalii 
Preşedintele stiri: 3014

Ungaria a donat R.Moldova echipament medical în valoare de 1,4 milioane de euro

17 sep. 17:00   Societate
1080 1

Ungaria și NATO au donat astăzi Republicii Moldova 20 de ventilatoare, a căror valoare depășesc 1,4 milioane de euro. De asemenea, pe lîngă cele 20 de aparate, este vorba și despre un lot de măști de protecție și halate biodegradabile.

Suportul a fost adus la Chișinău odată cu vizita ministrului Afacerilor Externe și Comerțului Exterior al Ungariei, Péter Szijjártó, care se află într-o vizită la Chișinău, transmite realitatea.md.

Potrivit informațiilor, aceasta este a treia donație din partea Ungariei în contextul pandemic.

Pandemia arătat clar în ce măsură sîntem sortiți și trebuie să cooperăm împreună. La cererea secretarului general al NATO, am venit cu o donație de 20 de aparate de ventilație pentru ca Republica Moldova să poată lupta mai eficient împotriva pandemiei, a declarat Péter Szijjártó.

Viceprim-ministrul, ministrul Afacerilor Externe și Integrării Europene, Nicu Popescu, a adus mulțumiri statului ungar, precizînd că acesta este un partener de încredere.

0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Adăuga comentariu

Guvernul anunță că există un deficit de personal în structurile de stat. În opinia dvs., cum am putea rezolva această problemă?
 X