Criza energetică stiri: 1715
Cutremure stiri: 389
Eurovision stiri: 423

Unde poți învăța repede limba rusă în Moldova și să te pregătești pentru examen

28 dec. 2022,, 18:30   Societate
984 0

Centrul rus pentru Știință și Cultură din Chișinău a anunțat înscrierea doritorilor la cursuri de limbă rusă de scurtă durată în mai multe programe.

În special, programele de curs oferă posibilitatea: de a începe (nivelul A1) și a continua (nivelurile A2, B1, B2, C) învățarea limbii ruse ca limbă străină; formarea abilităților de bază de vorbire în limba rusă ca limbă non-maternă; îmbunătățirea cunoștințelor ortografice și ortoepice; îmbunătățirea culturii orale și scrise a ascultătorilor; pregătirea pentru examenul moldovenesc final la limba și literatura rusă (bacalaureat); pregătirea pentru examenul de stat rus la limba și literatura rusă.

Cursurile de limbă rusă la Centrul rus pentru Știință și Cultură înseamnă învățători cu înaltă calificare, grupuri mobile, abordare individuală față de elevi și metode interactive de predare.

Începutul cursurilor, forma și condițiile de desfășurare (de grup, individuale, online, offline) se stabilesc ținînd cont de numărul de cereri depuse și de dorințele personale ale ascultătorilor.

Informații și înscrierea la cursuri – la nr. de telefon: 022-22-01-70 sau la adresa: mailto:info@mda.rs.gov.ru, cu indicarea datelor de contact și a programului care vă interesează.

Doritorii sînt așteptați la Centrul rus pentru Știință și Cultură din Chișinău la adresa: str. M. Eminescu, 2.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mitropolia Română cere ca, pe lîngă clădirea Bibliotecii Naționale a Republicii Moldova, să-i fie transmite încă 17 clădiri din toată țara. Ar trebui făcut acest lucru?