Criza energetică stiri: 778
Preşedintele stiri: 3233
Puterea stiri: 7218
Obiectiv european stiri: 292

Un tînăr din Orhei, cercetat după ce a furat bunuri de peste 190.000 de lei

28 apr. 14:00   Societate
1632

Un tînăr de 17 ani, profitînd de faptul că stăpîna gospodăriei se afla peste hotarele țării, a sustras din interiorul casei acesteia mai multe bijuterii din aur și argint, ceasuri de mînă, două televizoare, sticle cu vinuri de colecție, dar și alte mărfuri de uz casnic.

La scurt timp, în urma măsurilor speciale de investigație și de urmărire penală, bănuitul a fost identificat și escortat la IP Orhei. Tînărul este originar din satul Budăi.

În urma acțiunilor întreprinse de către polițiști, sub conducerea Procuraturii Orhei, la data de 27 aprilie în cadrul perchezițiilor efectuate la domiciliul suspectului au fost depistate și ridicate o parte din bunurile declarate ca fiind sustrase.

Pe acest caz a fost inițiată o cauză penală, iar minorul este cercetat în stare de libertate pentru furt, infracțiune care conform legislației se pedepsește cu închisoare de pînă la 4 ani.

Procuratura și Poliția întreprind în continuare acțiuni de urmărire penală și măsuri speciale de investigații în scopul acumulării materialului probator pe acest caz.

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Moldova, împreună cu Ucraina, a primit statutul de țară candidată la UE. Cum, în opinia dumneavoastră, se va schimba viața moldovenilor?
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав