COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Un tînăr din Moldova a mers 300 de km pe jos pentru a descoperi locurile frumoase din țară (FOTO/VIDEO)

Distanță parcursă de 300 de km, gadgeturi încărcate la magazine, mîncare gătiră la foc – toate acestea descriu drumeția pe care a realizat-o tînărul de 23 de ani Mihail Grosu. Este student la UTM și este pasionat de călătorii.

Tînărul a creat un canal pe YouTube destinat pasiunii lui – călătoriile. El intenționează să publice videouri în formatul „one day at…”, cu locații și activități turistice pe teritoriul Moldovei, transmite diez.md.

Prima experiență a lui Mihail durat 10 zile în Nord-Vestul Moldovei unde a dormit și mîncat în sînul naturii.


Tînărul spune că ideea de a face această drumeție i-a venit după ce a încercat să traverseze frontiera cu România, dar a avut o problemă cu actele și a trebuit sa doarmă pe bagaje la Ungheni de la 2.0 pînă la 5.0 dimineața.

Prin drumețiile și videourile pe care le face Mihail, el vrea să arate lumii țara în care trăiește, locurile pitorești pe care puțini le știu și le-au vizitat. „O astfel de drumeție pe timp de pandemie reprezintă un escape din agitația urbană”, ne-a povestit Mihail.

Iată locurile pe care le-a vizitat Mihail în decursul celor 10 zile de drumeții de unul singur.

1. Naslavcea, raionul Ocnița;

2. Bîrnova, raionul Ocnița;

3. Caracușenii Vechi, raionul Briceni;

4 Corjăuți raionul Briceni;

5. „Rezervația Fetești”, Fetești, raionul Edineț;

6 „Toltrele Prutului”, Gordinești raionul Edineț;

7. Duruitoarea Veche, raionul Rîșcani;

8. „Suta de Movile”, Braniște, raionul Glodeni;

9. „Pădurea Domnească”, Moara Domnească” raionul Glodeni.

Pe site moldovenii.md există o mulțime de informații utile care-i vor ajuta pe toți doritorii de a planifica și a petrece un weekend minunat în țara noastră. În special, aici sînt prezentate informații ample despre turismul în Moldova, sînt prezentate sfaturi pentru turiști, rute turistice, date despre perlele turistice și mănăstirile din Moldova.

Pe portalul moldovenii.md puteți găsi informații detaliate despre diferite zone geografice ale Moldovei, rezervații naturale, resurse acvatice, lumea vegetală și animală, monumente ale naturii, orașele și satele din Moldova.

Rămîne doar ca fiecare doritor să aleagă cea mai bună opțiune de odihnă și călătorie și să redescopere îndrăgita Moldovă!

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load