COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Un tînăr artist din R. Moldova, apreciat la Londra

Un tînăr artist din R. Moldova, apreciat la Londra

Constantin Botezat este un tînăr artist din Republica Moldova care pe parcusul acestui an și-a desfășurat activitățile artistice la Londra. Constantin a ajuns în Marea Britanie prin intermediul programului Erasmus, cel mai celebru program educațional din Uniunea Europeană, scrie Noi.md.

La moment tînărul activează în calitate de Designer/ Creative Strategist pentru o revista britanică și pentru un post de radio iar în paralel Constantin își organizează proprile expozițîi de artă.

Săptămîna această, tînărul și-a expus ce-a de-a 10-a expoziție organizată la Londra timp de un an de zile, care s-a desfășurat la Capital Art Gallery. Expoziția reprezintă un eveniment important pentru criticii de artă confirmînd scopul galeriei de a fi în acest moment o platforma pentru dezvolatea unui dialog strîns cu tinerii artiști internaționali.


Astfel evenimentul e un pas important pentru publicul interesat de asemenea artiști tineri. Expoziția are scopul de a studia procesul creativ al artistului, majoritatea lucrărilor prezentate de către Constantin reprezintă locuri pitorești din Republica Moldova și România, care din păcate nu vor mai există în timp iar această reprezintă contribuția sa în păstrarea tradițiilor culturale a neamului nostru.

Pe parcusul acestui an, Constantin a reușit să-și organizeze proprile expoziții la Espacio Gallery, Husk Creative Space, Capital Art Gallery, Liberte Gallery și la fel a reușit să-și prezinte lucrările la Banca Europeană din Londra cu sprijinul Ambasadei Republicii Moldova în Marea Britanie.

Marea Britanie este ce-a de a 6-a țară în care artistul de 24 de ani își desfășoară activitățile artistice.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load