TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Un tînăr a fost bătut în plină stradă

Patru tineri cu vîrstele cuprinse între 18 ani și 22 de ani, locuitori a capitalei, sînt cercetați penal de către polițiștii Inspectoratului de Poliție a sectorului Buiucani din cadrul Direcției de Poliție a municipiului Chișinău, după ce au bătut un tînăr de 25 de ani.

Indivizii în dimineața zilei de 12 iulie, în timp ce se aflau pe strada Ion Creangă, din motive huliganice au inițiat un conflict cu un tînăr în vîrstă de 25 de ani, care ulterior a degenerat în bătaie, scrie unimedia.info.

Forțele de ordine au fost sesizate chiar de către victimă, care a comunicat că a fost bătut.

La locul faptei tînărul a relatat că în timp ce se deplasa pe stradă de el s-au apropiat patru indivizi și fără careva motive au început să-l lovească cu pumnii pe diferite părți ale corpului, după care au fugit într-o direcție necunoscută.

Astfel, în urma măsurilor speciale de investigaţii întreprinse de către ofițerii Secției investigare infracțiuni, suspecții au fost identificați și escortați la inspectorat pentru audieri. În cadrul acțiunilor procesual penale aceștia și-au recunoscut vina.


Pe cazul dat a fost inițiată o cauză penală pentru huliganism, infracțiune care conform legislației în vigoare se pedepsește cu amendă în mărime de la 27 500 la 52 500 lei, cu muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore, sau cu închisoare de pînă la 3 ani.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load