X 
Criza energetică stiri: 1778
Cutremure stiri: 390
Eurovision stiri: 428

Un teren de 5 hectare pentru construcția Spitalului Regional Bălți

1 feb. 14:45   Societate
1871 0

Parlamentul urmează să examineze un proiect de lege care prevede retragerea din circuitul agricol a cinci hectare din suprafața terenului din extravilanul satului Corlăteni, raionul Rîșcani, aflat în gestiunea Institutului de Cercetări pentru Culturile de Cîmp „Selecția”, în vederea construirii pe acest teren a Spitalului Regional Bălți.

Membrii Comisiei agricultură și industrie alimentară au aprobat, în ședința de astăzi, raportul la PROIECTUL de modificare a anexei Legii pentru aprobarea Listei unităților a căror terenuri destinate agriculturii rămîn în proprietatea statului.

Dreptul de administrare asupra terenului cu suprafața de cinci hectare se propune a fi transmis de la Agenția Proprietăți Publice către Ministerul Sănătății, aceasta fiind o condiționalitate a Băncii de Dezvoltare a Consiliului Europei pentru aprobarea împrumutului acordat Republicii Moldova pentru construcția Spitalului Regional Bălți.

Proiectul de lege a fost elaborat de Ministerul Sănătății și urmează a fi examinat de deputați în cadrul ședinței plenare a legislativului.

2
0
0
1
3

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ar trebuie să fie interzisă în Chișinău depășirea limitei de viteză de 30 km/h?