Un șofer s-a trezit cu o amendă pe care nu o poate achita (FOTO)

Un șofer s-a trezit cu o amendă pe care nu o poate achita (FOTO)

Un șofer s-a pomenit cu o amendă, însă se plînge că nu o poate achita din cauza că procesul verbal nu este îndeplinit.

Acesta a scris la adresa redacție, cerînd să fie auzit de autorități.

”La data de 14.05.2018 un colaborator IGP al INP a perfectat un proces verbal pentru o contravenție rutieră unui șofer. Paradoxal dar în copia înmînată șoferului nu este indicat nimic”, a scris acesta.

Așa se face că acum acesta nu poate achita amenda aplicată în jumătate deoarece toate oficiile bancare îi refuză să încaseze careva mijloace financiare în baza acestui proces verbal în care nimic nu este indicat, mai mult decît atît acesta nici nu poate contesta legaitatea procesului verbal deoarece nu cunoaște sediul agentului constatator, numele/prenumele acestuia, cuantumul amenzii, încălcarea care a săvîrșit-o și norma de sancționatoare.

Conducerea IGP a fost sesizată, însă a evitat să ofere vre-un comentariu.  

Contactat de reporterul Noi.md, șeful serviciului de presă al Inspectoratului Naționalului de Patrulare a declarat că amenda poate fi plătită cel mai simplu prin intermediul unui terminal cu ajutorul codului unic indicat pe procesul verbal. Referindu-se nemijlocit la acest caz, dat fiind faptul că procesul verbal nu este completat, pe el fiind prezentă doar semnătura agentului de patrulare, șoferul vizat urmează să se adreseze la organele abilitate pentru elucidarea cazului


Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load