AJUTOR PENTRU REFUGIAȚI   STATISTICA:   Au intrat 471 287  Au ieșit 387 046   Au rămas 84 241     Mai multe detalii
Cazul Dodon stiri: 42
Cazul Șor stiri: 407
Criza energetică stiri: 725

Un şofer din Leova a agresat oamenii legii şi le-a deteriorat uniforma de serviciu

18 ian. 18:30   Societate
1464

A urcat beat la volan, a ignorat cerinţele inspectorilor de patrulare şi i-a agresat. Vorbim despre un şofer de 26 de ani, din satul Baiuș, raionul Leova, care a fost surprins în timp ce circula haotic pe şosea, în apropiere de satul Ecaterinovca, raionul Cimișlia. Cazul a fost înregistrat luni seara, transmite Noi.md cu referire la publika.md.

Fiind stopat de poliţişti, şoferul, care avea un miros puternic de alcool, a refuzat să se prezinte şi s-a comportat agresiv. Mai mult, acesta a refuzat categoric să fie testat la alcoolemie, a aplicat violenţa şi a deteriorat uniforma de serviciu şi mijloacelor din dotare a oamenilor legii.

Pentru imobilizarea agresorului, poliţiştii au fost nevoiţi să aplice mijloacele speciale.

Poliţia a deschis un dosar penal pentru refuzul stabilirii stării de ebrietate, totodată a fost inițiată procedură contravențională pentru opunerea de rezistență oamenilor legii. Dacă în urma examinării cazului se va constata că fapta întrunește elementele componente ale infracțiunii, tânărul urmează să fie cercetat pentru ameninţarea sau violenţa săvârşită asupra unei persoane cu funcţie de răspundere sau a unei persoane care îşi îndeplineşte datoria obştească.


3

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Scumpirea carburanților vă poate motiva să renunțați la mașină?
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав