Transnistria stiri: 1327
Eurovision stiri: 494

Un șofer beat, prins de un echipaj mixt. Ce concentrație de alcool avea în aerul expirat

10 noi. 2023,, 11:15   Societate
2613 0

Oamenii legii anunță că în această dimineață, un echipaj mixt format din carabinierii Direcției Regionale „Nord” a IGC și un angajat din cadrul IP Bălți, fiind implicat în serviciul de intervenție și reacționare operativă a observat un automobil de model „ Lada”, care se deplasa haotic pe străzile din mun. Bălți.

În încercarea de a se eschiva de oameni legii, persoana aflată în automobilul de model „ Lada” a accelerat și s-a tamponat în alte două automobile.

Oamenii legii au reacționat imediat, și, la scurt timp, automobilul a fost stopat pentru verificări. În timpul discuțiilor cu șoferul s-a simțit un miros puternic de alcool. Ca urmare, persoana a fost supusă testului alcoolscopic cu aparatul Drager. În rezultat, aparatul a confirmat prezența alcoolului în aerul expirat, cu o concentrație de 0,82 mg/

Bărbatul a fost înlăturat de la conducerea mijlocului de transport, iar automobilul a fost transportat la parcarea specială.

Reiterăm, dacă sînteți martorul unei tentative de conducere a automobilului sub influența alcoolului, anunțați imediat cea mai apropiată patrulă de carabinieri sau apelați la numărul 112.


0
1
0
1
1

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre protestele fermierilor?