X 
Puterea stiri: 7442
Criza energetică stiri: 1121

Un șofer a ajuns cu mașina în peretele apartamentului în care locuiește Gheorghe Urschi

18 sep. 12:03   Societate
1708 0

Un șofer a ajuns cu mașina în peretele apartamentului în care locuiește maestrul Gheorghe Urschi. Despre experiența neplăcută, pe o rețea de socializare, a scris fiica artistului, Laura Urschi. Postarea este însoțită și de cîteva fotografii de la locul impactului.

„Iată așa un impact cu peretele bloculuia a fost noaptea asta! Taman în peretele lui tata! De la bubuitură ambii mai nu am facut atac de cord! Nu stiu cum putea intra așa în gardul de la grădină și perete - dacă bordura peste care a mers e foarte înaltă - de vreo 25 cm - ridicată de locatari special ca să previna pătrunderea apelor ploilor torențiale în scara și subsolul blocului. Mă întreb cu ce viteză trebuia să meargă insul prin zona rezidențială ca să sară bordura aia?”, se arată în postare.

Totodată, femeia a mai scris că mașina a deteriorat nu doar gardul, dar a și distrus vegetația din grădină.

„Spre dimineată, același șofer, cînd a încercat să iasă din fiarele gardurului și capcana altei bordure la fel de înalte, ajutat de băieți cu lopete, a intrat a doua oară în grădină, distrugînd absolut tot - tufari de trandafiri, puieți de copaci, flori de mai multe soiuri.”, se arată în mesaj.Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre faptul că zborurile directe către Moscova au fost interzise?
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав