X 
Transnistria stiri: 1364
Eurovision stiri: 499

Un punct de trecere a frontierei și-a întrerupt activitatea

8 noi. 2021,, 09:51   Societate
2720 0

Punctul de trecere a frontierei Cahul-Oancea va astăzi temporar deconectat de energia electrică și de la generator pentru efectuarea unor lucrări planificate.

În acest sens, Serviciul Vamal recomandă șoferilor, care și-au planificat traversarea acestui punct de frontieră să opteze pentru altul, în scopul evitării ambuteiajelor.

Potrivit Serviciului Vamal, deconectarea de la sursele de energie electrică va avea loc în perioada orelor 10:00 – 12:00.

„În atenția călătorilor! Activitatea va fi sistată la punctul de trecere Cahul-Oancea. Astăzi, 08 noiembrie, în intervalul de timp 10:00-12:00, în postul vamal Cahul va fi deconectată energia electrică și generatorul la necesitatea efectuării unor lucrări de reparație. Prin urmare în acest interval de timp, va fi sistată activitatea postului vamal. În aceste condiții, îndemnăm călătorii care și-au planificat traversarea frontierei prin punctul de trecere Cahul-Oancea să opteze pentru un alt punct de trecere din apropiere. Mulțumim pentru înțelegere”, se arată în mesajul Serviciului Vamal.

Despre situația de la postul de trecere a frontierei Cahul-Oancea, autoritatea va anunța suplimentar în caz de necesitate, unde vor fi prezentate date actualizate.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?